Doorgaan naar inhoud

Robijn Morgenfris / Fresh Sky Geurparels

Klik eenvoudigweg op de naam van een ingrediënt voor meer informatie over de ingrediënten die in het product worden gebruikt en hun functie. Omwille van de beperkte ruimte op de verpakking, geven we ook een langere lijst met geurstofingrediënten. Voor recent uitgebrachte producten of producten waarvoor de formule is gewijzigd, zijn deze gedetailleerde gegevens over de reukstof misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het een tijdje duurt om elke productpagina bij te werken.

We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel is. Controleer echter altijd de productverpakking voor de meest actuele lijst van gebruikte ingrediënten.

Alle productnamen met een datum (maand en jaar) worden niet langer gemaakt.

Ingrediënt Functie
PEG-180
D-Glucose anhydrous.$$$
Parfum Geurstof
Biedt een kenmerkende, aangename geur
  • 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

    • Een geur van geplette bladeren. Het groene karakter van dit ingrediënt past goed in fruitige, citrus-, landelijke, bloemige composities.

      Geur: Groen

  • 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

    • Een frisse en heldere citrusgeur. Dit ingrediënt biedt een alternatief voor citrusoliën.

      Geur: Citrus

  • 2-Acetonaphthone

    • Bloemige sinaasappelbloesemgeur met een zoet honingnoot. Het wordt voornamelijk gebruikt om een oranjebloesemnoot aan geuren te geven

      Geur: Bloemig

  • 2-Cyclohexylethyl Acetate

    • Een kruidige, groene noot van rozen en rood fruit. Dit ingrediënt wordt gevonden in de Anthemis Maritima L. Zijn milde bloemigheid geeft een bloemblaadjesachtige textuur aan sinaasappelgeuren en geuren met rode bloemen.

      Geur: Bloemig

  • 2-T-Butylcyclohexyl Acetate

    • Een kruidige appelgeur. Het wordt gebruikt in fruit- en citrusgeuren vanwege het zachte appel-peer aroma.

      Geur:

  • 3,6-Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carbaldehyde

    • Een groene en kruidige noot met citrus die zowel frisheid als sprankeling aan geuren geeft.

      Geur: Groen

  • 3-Hexenol

    • Een frisse geur van gemaaid gras. Dit ingrediënt wordt in veel verschillende planten gevonden waaronder de mentha arvensis. Het is een onmisbaar ingrediënt voor allerlei soorten fruit- en bloemengeuren, vanwege de unieke plantachtige en grasachtige kenmerken.

      Geur: Groen

  • 3-Methyl-5-(2,2,3-Trimethyl-3-Cyclopentenyl)Pent-4-en-2-ol

    • Een melkachtige, bloemige noot van sandelhout die volume en elegantie aan houtachtige akkoorden geeft.

      Geur: Houtachtig

  • 4-Methyl-3-Decen-5-Ol

    • Een sterk groen bloemig karakter met natuurlijk frisse en fruitige viooltjesbladaspecten.

      Geur: Groen

  • 4-Tert-Butyldihydrocinnamaldehyde

    • Een waterige, frisse noot die in verschillende soorten bloemige geuren gebruikt wordt, zoals meiklok, pioenroos en kamperfoelie.

      Geur: Bloemig

  • A-Terpinyl Acetate

    • Een citrusgeur met een lavendelnoot. Dit ingrediënt wordt gevonden in veel essentiële oliën, waaronder dennenolie en kardemomolie.

      Geur:

  • Allyl Cyclohexanepropionate

    • Een noot tussen een ananas en een appel. Het is een hoofdbestanddeel voor fruitige creaties. Het zorgt voor textuur en impressies van rijp fruit.

      Geur:

  • Allyl Heptanoate

    • Een fruitige noot die vergelijkbaar is met ananas met nuances die doen denken aan banaan. Het presteert zeer goed in geuren die exotische fruitige karakters bevatten.

      Geur:

  • Allyl Phenoxyacetate

    • Een groene, fruitige, honingachtige noot die vaak gebruikt wordt vanwege zijn noten van zoete honing en ananas.

      Geur: Groen

  • Alpha-Cyclohexylidene Benzeneacetonitrile

    • Een roosachtige geraniumgeur die goed samengaat met hout- en muskusachtige noten.

      Geur: Bloemig

  • Anisaldehyde

    • Een zoete en poederachtige amandelnoot. Het wordt vaak gebruikt in composities met bloemige noten om ze een poederachtige tint te geven.

      Geur:

  • Aqua

    • Een ingrediënt dat helpt afzonderlijke geurstoffen op te lossen zodat ze makkelijker tot geuren gemengd kunnen worden.

      Geur:

  • Benzeneacetonitrile, A-Butylidene-, (Z)

    • Een bloemige noot met kruidachtige en enigszins groene karakters, balsamico-achtig in de bodem met een chocolade-bruine herinnering.

      Geur: Bloemig

  • Cis-3-Hexenyl Acetate

    • Een groene noot die versterkt wordt door frisse facetten van peer en aardbei. Zij topnoot voegt frisheid toe aan geurnoten van delicate bloemen en fruit.

      Geur: Groen

  • Cyclamen Aldehyde

    • Een bloemige, groene noot die doet denken aan cyclaam en lelietje-van-dalen. Het geeft de frisheid van bloemblaadjes aan geuren van cyclaam, kamperfoelie en lelietje-van-dalen.

      Geur: Bloemig

  • Cyclooctenyl Methyl Carbonate

    • Een bloemige viooltjesgeur met fruitige bananennoten. Het wordt veel gebruikt om de bloemige viooltjesgeur te versterken

      Geur: Bloemig

  • Decanal

    • Een zoete en wasachtige geur van sinaasappelschil. Dit ingrediënt wordt gevonden in sinaasappel-, citronella-, neroli-, en korianderolie. Het wordt normaal gesproken gebruikt voor reconstituties van sinaasappels en algehele citrusvruchten in smaken en parfums.

      Geur: Citrus

  • Dimethyl Phenethyl Butyrate

    • Een zoete en rijpe pruimgeur die vaak gebruikt wordt om te helpen een karakter van rijpe pruim te creëren.

      Geur:

  • Dimethylbenzyl Carbinyl Acetate

    • Een unieke pruimennoot met een geur van rozen en jasmijn. Het voegt frisheid en kracht toe aan vrijwel elk bloemig boeket. Het kan ook een damasconefacet aan geuren geven.

      Geur:

  • Dimethylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone

    • Een groene, fruitige, bloemige geur die voornamelijk gebruikt wordt vanwege zijn uniek groen, bloemig-fruitig effect dat doet denken aan galbanum.

      Geur: Groen

  • Diphenyl Ether

    • Een groen-bloemige geraniumnoot. Dit ingrediënt wordt gebruikt om bloemen zoals hyacint te reconstitueren.

      Geur: Bloemig

  • Ethyl 2,2- Dimethylhydrocinnamal

    • Een frisse en heldere geur die doet denken aan zeelucht, aangeraden voor thema's met 'mariene lucht' en in composities met noten van witten bloemen.

      Geur:

  • Ethyl 2-Methylbutyrate

    • Een mix van aardbei- en kiwigeur met een whiskynuance. Dit ingrediënt wordt gevonden in sinaasappelsap. Het wordt voornamelijk gebruikt voor fruitreconstituties zoals aardbei, ananas, appel en rode bessen.

      Geur:

  • Ethyl 2-Methylvalerate

    • Een zoete, fruitige, appelgeur die doorgaans gebruikt wordt om een krachtige fruitige noot in parfums te creëren.

      Geur:

  • Ethyl Hexanoate

    • Een zoete, etherische ananasgeur met nuances van banaan en aardbei. Dit ingrediënt wordt gevonden in vele soorten fruit.

      Geur:

  • Ethyl Trimethylcyyclopentene Butenol

    • Een heldere geur van sandelhout met een rozenfacet. Het wordt voornamelijk gebruikt voor sandelhoutnoten, houtachtige en oriëntaalse geuren.

      Geur: Houtachtig

  • Eucalyptol

    • Een sterke eucalyptus geur met een verkoelend kamferachtig en muntachtig aspect. Dit ingrediënt wordt gevonden in kamfer, laurier, theeboom, zoete basilicum, rozemarijn, salie en andere aromatische planten.

      Geur:

  • Eucalyptus Globulus Leaf Oil

    • Een frisse kamfernoot. Dit ingrediënt is afkomstig van eucalyptusbladeren die met stoom gedestilleerd worden om eucalyptusolie te extraheren.

      Geur:

  • Gamma-Undecalactone

    • Een melkachtige en zoete perzikgeur. Dit ingrediënt wordt gevonden in appel, framboos, perzik en abrikoos.

      Geur:

  • Hexyl Acetate

    • Een sappige en zeer getextureerde perennoot. Dit ingrediënt wordt gevonden in vele fruitsoorten, zoals appels, peren en pruimen.

      Geur:

  • Hexyl Salicylate

    • Een bloemig karakter met een mild, zoet kruidig facet en een vleugje peer.

      Geur: Bloemig

  • Isoamyl Allylglycolate

    • Een ananasgeur die een sprankelende topnoot aan een geur geeft.

      Geur:

  • Isoamyl Butyrate

    • Een zoete en aromatische bananengeur met een vleugje chocolade en cognac.

      Geur:

  • Isoamyl Phenethyl Ether

    • Een groen, fruitig en fris karakter dat een grote kracht aan bloemige en groenbloemige geuren geeft.

      Geur: Groen

  • Isopropylphenylbutanal

    • Een frisse mariene noot. Het geeft een frisse waterige noot van door ochtenddauw natte meiklokjes.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Alpha-Ionone Isomers

    • Een poederachtige en bloemige viooltjesgeur met irisfacetten. Het geeft een viooltjesachtig en poederachtig effect in een verscheidenheid aan geuren.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Anthranylate

    • Een geur van witte bloemen met een mix van tuberoos-, sinaasappelbloesem- en jasmijngeur. Het kan reageren met andere geurstoffen om de vele verschillende noten die in de parfumerie gebruikt worden te produceren.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Beta-Naphthyl Ether

    • Een sinaasappelbloesem- en poederachtig ingrediënt dat duurzaamheid en volume aan veel verschillende bloemengeuren geeft.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Nonylenate

    • Een zoete, groene, wasachtige, fruitige en een meloenachtige noot.

      Geur: Groen

  • Methylbenzyl Acetate

    • Een groene noot met een vol rabarberfacet. Dit ingrediënt wordt gevonden in de gardenia.

      Geur: Groen

  • Methyldihydrojasmonate

    • Een delicate en frisse jasmijngeur.

      Geur: Bloemig

  • Methylundecanal

    • Het geeft mariene, sinaasappel- en naaldtonen.

      Geur:

  • Phenethyl Alcohol

    • Een bloemige rozennoot met een vleugje honing. Dit ingrediënt wordt gevonden in verschillende soorten bloemen waaronder roos, hyacint, anjer, sinaasappelbloesem en geranium.

      Geur:

  • Phenethyl Phenylacetate

    • Een zoete bloemige roos-, balsamico-achtige en magnolia-achtige geur. Het wordt voornamelijk in bloemige oriëntaalse geuren gebruikt.

      Geur: Bloemig

  • Pogostemon Cablin Leaf Oil

    • Houtachtige, aardse, enigszins zoete, rokerige geur. Het wordt verkregen door de bladeren van de patchoulistruik met stoom te destilleren. Het heeft een unieke geur dankzij zijn warme, complexe, langdurige eigenschappen.

      Geur: Houtachtig

  • Polyquaternium-7

    • Geur:

  • Prenyl Acetate

    • Fruitige noten van groene peren met enkele bloemige aspecten. Het is een spannende topnoot die frisheid aan composities met fruit en lavendelgeuren kan brengen.

      Geur:

  • Terpineol

    • Een heldere coniferengeur met een bloemige tint. Dit ingrediënt wordt gevonden in dennen, lavendel en jeneverbes.

      Geur:

  • Tetrahydrolinalool

    • Een kruidige lavendelnoot met een met een bloemig citruskarakter. Het is afkomstig van een ingrediënt die in vele essentiële oliën voorkomt, waaronder die van rozen, munt, mandarijn en lavendel.

      Geur:

  • Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

    • Een geur van sandel- en cederhout.

      Geur: Houtachtig

  • Tricyclodecenyl Propionate

    • Een groene, romige, fruitige geur van peer en banaan die goed gecombineerd kan worden met andere fruitige elementen om peer-, jasmijn- of sommige anijsachtige akkoorden zoals basilicum samen te stellen.

      Geur: Groen

  • Undecanal

    • Een noot van citrusschil. Dit ingrediënt wordt gevonden in bloedsinaasappel, korianderblad en wilde tijm.

      Geur:

  • Undecylenal

    • Een noot van citrusschil, het geeft in alle soorten geuren een intens luchtige frisheid.

      Geur: Citrus

Benzyl Benzoate
Limonene
Butylphenyl Methylpropional
Aqua
Alpha-Isomethyl Ionone
Benzyl Salicylate
Eugenol
Citronellol
Parfum
  • 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

    • Een geur van geplette bladeren. Het groene karakter van dit ingrediënt past goed in fruitige, citrus-, landelijke, bloemige composities.

      Geur: Groen

  • 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

    • Een frisse en heldere citrusgeur. Dit ingrediënt biedt een alternatief voor citrusoliën.

      Geur: Citrus

  • 2-Acetonaphthone

    • Bloemige sinaasappelbloesemgeur met een zoet honingnoot. Het wordt voornamelijk gebruikt om een oranjebloesemnoot aan geuren te geven

      Geur: Bloemig

  • 2-Cyclohexylethyl Acetate

    • Een kruidige, groene noot van rozen en rood fruit. Dit ingrediënt wordt gevonden in de Anthemis Maritima L. Zijn milde bloemigheid geeft een bloemblaadjesachtige textuur aan sinaasappelgeuren en geuren met rode bloemen.

      Geur: Bloemig

  • 2-T-Butylcyclohexyl Acetate

    • Een kruidige appelgeur. Het wordt gebruikt in fruit- en citrusgeuren vanwege het zachte appel-peer aroma.

      Geur:

  • 3,6-Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carbaldehyde

    • Een groene en kruidige noot met citrus die zowel frisheid als sprankeling aan geuren geeft.

      Geur: Groen

  • 3-Hexenol

    • Een frisse geur van gemaaid gras. Dit ingrediënt wordt in veel verschillende planten gevonden waaronder de mentha arvensis. Het is een onmisbaar ingrediënt voor allerlei soorten fruit- en bloemengeuren, vanwege de unieke plantachtige en grasachtige kenmerken.

      Geur: Groen

  • 3-Methyl-5-(2,2,3-Trimethyl-3-Cyclopentenyl)Pent-4-en-2-ol

    • Een melkachtige, bloemige noot van sandelhout die volume en elegantie aan houtachtige akkoorden geeft.

      Geur: Houtachtig

  • 4-Methyl-3-Decen-5-Ol

    • Een sterk groen bloemig karakter met natuurlijk frisse en fruitige viooltjesbladaspecten.

      Geur: Groen

  • 4-Tert-Butyldihydrocinnamaldehyde

    • Een waterige, frisse noot die in verschillende soorten bloemige geuren gebruikt wordt, zoals meiklok, pioenroos en kamperfoelie.

      Geur: Bloemig

  • A-Terpinyl Acetate

    • Een citrusgeur met een lavendelnoot. Dit ingrediënt wordt gevonden in veel essentiële oliën, waaronder dennenolie en kardemomolie.

      Geur:

  • Allyl Cyclohexanepropionate

    • Een noot tussen een ananas en een appel. Het is een hoofdbestanddeel voor fruitige creaties. Het zorgt voor textuur en impressies van rijp fruit.

      Geur:

  • Allyl Heptanoate

    • Een fruitige noot die vergelijkbaar is met ananas met nuances die doen denken aan banaan. Het presteert zeer goed in geuren die exotische fruitige karakters bevatten.

      Geur:

  • Allyl Phenoxyacetate

    • Een groene, fruitige, honingachtige noot die vaak gebruikt wordt vanwege zijn noten van zoete honing en ananas.

      Geur: Groen

  • Alpha-Cyclohexylidene Benzeneacetonitrile

    • Een roosachtige geraniumgeur die goed samengaat met hout- en muskusachtige noten.

      Geur: Bloemig

  • Anisaldehyde

    • Een zoete en poederachtige amandelnoot. Het wordt vaak gebruikt in composities met bloemige noten om ze een poederachtige tint te geven.

      Geur:

  • Aqua

    • Een ingrediënt dat helpt afzonderlijke geurstoffen op te lossen zodat ze makkelijker tot geuren gemengd kunnen worden.

      Geur:

  • Benzeneacetonitrile, A-Butylidene-, (Z)

    • Een bloemige noot met kruidachtige en enigszins groene karakters, balsamico-achtig in de bodem met een chocolade-bruine herinnering.

      Geur: Bloemig

  • Cis-3-Hexenyl Acetate

    • Een groene noot die versterkt wordt door frisse facetten van peer en aardbei. Zij topnoot voegt frisheid toe aan geurnoten van delicate bloemen en fruit.

      Geur: Groen

  • Cyclamen Aldehyde

    • Een bloemige, groene noot die doet denken aan cyclaam en lelietje-van-dalen. Het geeft de frisheid van bloemblaadjes aan geuren van cyclaam, kamperfoelie en lelietje-van-dalen.

      Geur: Bloemig

  • Cyclooctenyl Methyl Carbonate

    • Een bloemige viooltjesgeur met fruitige bananennoten. Het wordt veel gebruikt om de bloemige viooltjesgeur te versterken

      Geur: Bloemig

  • Decanal

    • Een zoete en wasachtige geur van sinaasappelschil. Dit ingrediënt wordt gevonden in sinaasappel-, citronella-, neroli-, en korianderolie. Het wordt normaal gesproken gebruikt voor reconstituties van sinaasappels en algehele citrusvruchten in smaken en parfums.

      Geur: Citrus

  • Dimethyl Phenethyl Butyrate

    • Een zoete en rijpe pruimgeur die vaak gebruikt wordt om te helpen een karakter van rijpe pruim te creëren.

      Geur:

  • Dimethylbenzyl Carbinyl Acetate

    • Een unieke pruimennoot met een geur van rozen en jasmijn. Het voegt frisheid en kracht toe aan vrijwel elk bloemig boeket. Het kan ook een damasconefacet aan geuren geven.

      Geur:

  • Dimethylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone

    • Een groene, fruitige, bloemige geur die voornamelijk gebruikt wordt vanwege zijn uniek groen, bloemig-fruitig effect dat doet denken aan galbanum.

      Geur: Groen

  • Diphenyl Ether

    • Een groen-bloemige geraniumnoot. Dit ingrediënt wordt gebruikt om bloemen zoals hyacint te reconstitueren.

      Geur: Bloemig

  • Ethyl 2,2- Dimethylhydrocinnamal

    • Een frisse en heldere geur die doet denken aan zeelucht, aangeraden voor thema's met 'mariene lucht' en in composities met noten van witten bloemen.

      Geur:

  • Ethyl 2-Methylbutyrate

    • Een mix van aardbei- en kiwigeur met een whiskynuance. Dit ingrediënt wordt gevonden in sinaasappelsap. Het wordt voornamelijk gebruikt voor fruitreconstituties zoals aardbei, ananas, appel en rode bessen.

      Geur:

  • Ethyl 2-Methylvalerate

    • Een zoete, fruitige, appelgeur die doorgaans gebruikt wordt om een krachtige fruitige noot in parfums te creëren.

      Geur:

  • Ethyl Hexanoate

    • Een zoete, etherische ananasgeur met nuances van banaan en aardbei. Dit ingrediënt wordt gevonden in vele soorten fruit.

      Geur:

  • Ethyl Trimethylcyyclopentene Butenol

    • Een heldere geur van sandelhout met een rozenfacet. Het wordt voornamelijk gebruikt voor sandelhoutnoten, houtachtige en oriëntaalse geuren.

      Geur: Houtachtig

  • Eucalyptol

    • Een sterke eucalyptus geur met een verkoelend kamferachtig en muntachtig aspect. Dit ingrediënt wordt gevonden in kamfer, laurier, theeboom, zoete basilicum, rozemarijn, salie en andere aromatische planten.

      Geur:

  • Eucalyptus Globulus Leaf Oil

    • Een frisse kamfernoot. Dit ingrediënt is afkomstig van eucalyptusbladeren die met stoom gedestilleerd worden om eucalyptusolie te extraheren.

      Geur:

  • Gamma-Undecalactone

    • Een melkachtige en zoete perzikgeur. Dit ingrediënt wordt gevonden in appel, framboos, perzik en abrikoos.

      Geur:

  • Hexyl Acetate

    • Een sappige en zeer getextureerde perennoot. Dit ingrediënt wordt gevonden in vele fruitsoorten, zoals appels, peren en pruimen.

      Geur:

  • Hexyl Salicylate

    • Een bloemig karakter met een mild, zoet kruidig facet en een vleugje peer.

      Geur: Bloemig

  • Isoamyl Allylglycolate

    • Een ananasgeur die een sprankelende topnoot aan een geur geeft.

      Geur:

  • Isoamyl Butyrate

    • Een zoete en aromatische bananengeur met een vleugje chocolade en cognac.

      Geur:

  • Isoamyl Phenethyl Ether

    • Een groen, fruitig en fris karakter dat een grote kracht aan bloemige en groenbloemige geuren geeft.

      Geur: Groen

  • Isopropylphenylbutanal

    • Een frisse mariene noot. Het geeft een frisse waterige noot van door ochtenddauw natte meiklokjes.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Alpha-Ionone Isomers

    • Een poederachtige en bloemige viooltjesgeur met irisfacetten. Het geeft een viooltjesachtig en poederachtig effect in een verscheidenheid aan geuren.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Anthranylate

    • Een geur van witte bloemen met een mix van tuberoos-, sinaasappelbloesem- en jasmijngeur. Het kan reageren met andere geurstoffen om de vele verschillende noten die in de parfumerie gebruikt worden te produceren.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Beta-Naphthyl Ether

    • Een sinaasappelbloesem- en poederachtig ingrediënt dat duurzaamheid en volume aan veel verschillende bloemengeuren geeft.

      Geur: Bloemig

  • Methyl Nonylenate

    • Een zoete, groene, wasachtige, fruitige en een meloenachtige noot.

      Geur: Groen

  • Methylbenzyl Acetate

    • Een groene noot met een vol rabarberfacet. Dit ingrediënt wordt gevonden in de gardenia.

      Geur: Groen

  • Methyldihydrojasmonate

    • Een delicate en frisse jasmijngeur.

      Geur: Bloemig

  • Methylundecanal

    • Het geeft mariene, sinaasappel- en naaldtonen.

      Geur:

  • Phenethyl Alcohol

    • Een bloemige rozennoot met een vleugje honing. Dit ingrediënt wordt gevonden in verschillende soorten bloemen waaronder roos, hyacint, anjer, sinaasappelbloesem en geranium.

      Geur:

  • Phenethyl Phenylacetate

    • Een zoete bloemige roos-, balsamico-achtige en magnolia-achtige geur. Het wordt voornamelijk in bloemige oriëntaalse geuren gebruikt.

      Geur: Bloemig

  • Pogostemon Cablin Leaf Oil

    • Houtachtige, aardse, enigszins zoete, rokerige geur. Het wordt verkregen door de bladeren van de patchoulistruik met stoom te destilleren. Het heeft een unieke geur dankzij zijn warme, complexe, langdurige eigenschappen.

      Geur: Houtachtig

  • Polyquaternium-7

    • Geur:

  • Prenyl Acetate

    • Fruitige noten van groene peren met enkele bloemige aspecten. Het is een spannende topnoot die frisheid aan composities met fruit en lavendelgeuren kan brengen.

      Geur:

  • Terpineol

    • Een heldere coniferengeur met een bloemige tint. Dit ingrediënt wordt gevonden in dennen, lavendel en jeneverbes.

      Geur:

  • Tetrahydrolinalool

    • Een kruidige lavendelnoot met een met een bloemig citruskarakter. Het is afkomstig van een ingrediënt die in vele essentiële oliën voorkomt, waaronder die van rozen, munt, mandarijn en lavendel.

      Geur:

  • Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

    • Een geur van sandel- en cederhout.

      Geur: Houtachtig

  • Tricyclodecenyl Propionate

    • Een groene, romige, fruitige geur van peer en banaan die goed gecombineerd kan worden met andere fruitige elementen om peer-, jasmijn- of sommige anijsachtige akkoorden zoals basilicum samen te stellen.

      Geur: Groen

  • Undecanal

    • Een noot van citrusschil. Dit ingrediënt wordt gevonden in bloedsinaasappel, korianderblad en wilde tijm.

      Geur:

  • Undecylenal

    • Een noot van citrusschil, het geeft in alle soorten geuren een intens luchtige frisheid.

      Geur: Citrus

Geraniol
Polyquaternium-7
Coumarin
Polyoxymethylene Melamine
Linalool
Polymeric Blue Colourant